Scroll naar de inhoud van deze pagina

Zonnebrillen

De zonnebril als modeaccessoire!

Het idee om enkel een zonnebril te dragen ter bescherming van de ogen is achterhaald. Steeds meer mensen gebruiken hun zonnebril ook om hun persoonlijkheid te benadrukken.

Grote zonnebrillen zijn nog steeds hip, rondere vormen en de retro-stijl zijn helemaal in! Met deze zonnebrillen wil je gezien worden.

Onder andere de merken Serengeti, Ray-Ban, Odette Lunettes, Betty Barclay, Banana Moon, Etnia Barcelona,, Oakley en Tom Tailor zorgen voor een ruime keuze binnen alle prijsklassen. Met een collectie van in het hoogseizoen ongeveer 600 stuks proberen wij aan alle noden tegemoet te komen.

Terrasje doen, op vakantie gaan, de zomer is het moment om te zien en gezien te worden. Een zonnebril is daarbij onontbeerlijk. Ook bescherming is belangrijk, voor een trendy en veilige zonnebril kan u uiteraard bij ons terecht.

Voor de automobilist

Serengeti zonnebrillen zijn voorzien van speciale glazen die het storende blauwe licht wegfilteren. Hierdoor wordt een contrastrijk beeld gecreëerd. Storende lichtreflecties zijn verleden tijd door een ontspiegeld glas. Zonder problemen met uw zonnebril op een tunnel inrijden kan met dit kwaliteitsproduct.

Alleen het beste is goed genoeg voor uw ogen!

 

+