Scroll naar de inhoud van deze pagina

Brillen

In de brillenmode maken de fijnere monturen stilaan weer plaats voor de monturen met een dikkere kunststof rand. De vormen variƫren van rond en vierkant naar hexagonaal en aparte vormen met een twist. Een explosie aan kleuren en afwerkingen zorgt voor variatie.

Naast mode speelt uiteraard ook het draagcomfort een rol. Omdat niet iedereen dezelfde eisen stelt bieden wij een ruime keuze van meer dan 1000 modellen aan. Uiteraard in verschillende stijlen en prijsklassen.

Wie op zoek is naar speciale, meer opvallende brillen kan zijn keuze vinden bij Anne et Valentin, Etnia Barcelona, Odette Lunettes, J.F. Rey of Johann von Goisern. Gedurfde vormen, strakke lijnen, opvallende kleuren en speciale accenten zijn de troeven van deze collecties.

Uiteraard kan u ook terecht bij ons voor een iets minder opvallend exemplaar. Voor superlichte monturen kan u bijvoorbeeld terecht bij de merken Silhouette, Blackfin en Charmant. U vergeet dat er een bril op uw neus staat.

Steeds meer mensen zijn allergisch aan nikkel en andere metalen. Titanium brillen bieden dan een oplossing. Tegenwoordig bestaan er ook moderne brillen in titanium. Een modebewuste, maar allergievrije keuze is dus ook mogelijk.

Ook voor een bril van een minder gekend merk, vaak goedkoper, kan u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar die ene speciale bril die u goed staat, kom gerust eens vrijblijvend passen. Uw goed imago begint bij de juiste brilkeuze!

+