Scroll naar de inhoud van deze pagina

Sportbrillen

Om te sporten kan het handig zijn een speciale bril te gebruiken. Hierdoor heeft u een goede bescherming tegen de zon, maar ook tegen wind, stof, beestjes en steentjes die in je ogen terecht kunnen komen. Een goede sportbril beschermt uw ogen, maar belemmert uw zicht niet.

Oakley sportbrillen zijn niet alleen functioneel, maar ook heel modieus. Zowel de fanatieke sportliefhebber als de amateursporter vinden bij Oakley hun gading. Indien gewenst kan uw favoriete Oakleybril ook op sterkte gemaakt worden met de originele Oakleyglazen, kom gerust eens langs voor meer informatie.

De sportbrillen van Adidas worden in samenwerking met topatleten ontworpen. Hierdoor zijn deze sportbrillen van absolute topkwaliteit. Enkele speciale vondsten maken de adidas sportbril speciaal in zijn soort. De verstelbare neuspads en verticaal afstelbare veren zorgen voor een perfecte pasvorm. Breuken worden voorkomen doordat de veren onder druk losklikken. Een optimaal zicht wordt gegarandeerd door verschillende glastypes die in alle weersomstandigheden een zo optimaal mogelijk beeld nastreven. Om aandampen tegen te gaan zorgde adidas voor een unieke climacool ventilatie. Dankzij de ‘wrap-around‘ techniek is uw zicht in alle richtingen gegarandeerd. Ook de bescherming van uw ogen werd met deze techniek geoptimaliseerd. Ook brildragers kunnen van deze sportbrillen gebruik maken. De unieke performance clip zorgt ervoor dat uw sterkte kan gemonteerd worden. In samenwerking met glasfabrikant Shamir, kunnen er ook rechtstreeks glazen in uw Adidas geplaatst worden.

Ook zwembrillen en duikbrillen kunnen op sterkte gemaakt worden. Kom gerust langs of neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken.

+