Poetsproducten
Poetsproducten
Scroll naar de inhoud van deze pagina

Poetsproducten

Om uw bril in optimale conditie te houden is het belangrijk dat u hem op de juiste manier reinigt. Om te reinigen bestaan er verschillende mogelijkheden. In de eerste plaats kan u dit gewoon met water doen. Best zonder geconcentreerd afwasmiddel of zeep, hiermee kan u uw glazen beschadigen. De best ontvettende oplossing is een aangepast poetsproduct en een microvezel brillendoekje.

Handig voor in uw handtas of brillenetui zijn vochtige brillendoekjes. Vochtige brillendoekjes zijn overal te vinden, de kwaliteit is echter van zeer groot belang. Vochtige brillendoekjes van minder goede kwaliteit kunnen uw glazen bij veelvuldig gebruik beschadigen.

Een andere optie is een brillenbad. Hiermee reinigt u niet alleen uw glazen, maar ook uw montuur wordt hiermee grondig gereinigd zodat pluisjes en stof tussen uw montuur en glazen ook verwijderd zijn.

De meest grondige reiniging is een ultrasone reiniging. Uiteraard kan u hiervoor bij ons terecht. Er bestaat ook een toestel waarmee u dit eenvoudig thuis zelf kan doen. Dit toestel is ook geschikt om juwelen mee te reinigen.

+